Universiteiten

Het PILP werkt op verschillende manieren samen met universiteiten. Zo verrichten studenten en law/legal clinics onderzoek voor PILP, waar wetenschappers en hoogleraren dat onderzoek controleren. Ook denken wetenschappers mee in brainstormsessies en fungeren ze als deskundigen in (de voorbereiding van) rechtszaken. PILP werkt nauw samen met de universiteiten die hieronder staan. De onderstaande universiteiten staan daarmee niet noodzakelijkerwijs achter het PILP als geheel en/of de afzonderlijke zaken die het PILP behartigt

Advocaten(kantoren)

Het PILP werkt met verschillende advocaten en advocatenkantoren samen. Advocaten wonen brainstormsessies bij, geven advies, leveren zaken aan, voeren zaken voor PILP en faciliteren de bijeenkomsten. Hieronder staan de advocatenkantoren, die we in dat kader zeer erkentelijk zijn.

Fondsen

Het PILP-NJCM wordt financieel gesteund door de onderstaande fondsen. Deze fondsen zijn in het geheel niet betrokken bij de strategische keuzes, de werkwijze of bij de selectie en uitvoering van dossiers en rechtszaken van het PILP-NJCM.

Een deel van onze activiteiten in ons etnisch profileren dossier is mogelijk gemaakt door steun van het Justice Program van de Europese Unie. De Europese Unie en de Europese Commissie zijn in het geheel niet betrokken bij de strategische keuzes, de werkwijze of bij de uitvoering van het PILP-NJCM op dit dossier.

Een deel van onze activiteiten in ons SyRI dossier worden financieel gesteund door het Digital Freedom Fund.
Het Digital Freedom Fund is in het geheel niet betrokken bij de strategische keuzes, de werkwijze of bij uitvoering van het PILP-NJCM op dit dossier.